ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentem el 4t volum de DIBUIXA CANET: L'Odèon, de vil·la romana a teatre municipal
PUBLICAT Dimarts, 23.04.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Portada dibuixem Canet número 4

Les àrees de Cultura, Educació i Festes, editen el nou llibret “Dibuixem Canet”, dedicat enguany a l’Odèon. 

Més d’un miler d’alumnes d’infantil i primària de les escoles de Canet han participat en aquest quart volum.


 

 

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, les Àrees de Cultura, Educació i Festes de l’Ajuntament de Canet han tornat a editar un nou llibret de la col·lecció “Dibuixem Canet”. 

“Dibuixem Canet” és un projecte didàctic, adreçat a nens i nenes d’Educació Infantil i Primària de les escoles de Canet, que vol transmetre coneixements sobre la història, el patrimoni, les festes i les tradicions del municipi mitjançant la seva participació plàstica. 

Enguany s’ha volgut dedicar el nou lliurament a recuperar la història de l’Odèon i el seu entorn, des de la vil·la romana al mas Bigues de la Vall i des de la construcció de l’edifici noucentista de la cooperativa a la seva rehabilitació com a teatre municipal. 

El llibret, que es titula De la vil·la romana a l’Odèon, compta amb textos de l’historiador Carles Sàiz i amb il·lustracions d’una quarantena de nens i nenes que han estat seleccionades entre alumnat i docents dels diferents centres educatius.

“Dibuixem Canet” és una activitat col·laborativa que aquest any ha comptat amb la participació de més d’un miler d’alumnes de les escoles Misericòrdia, Turó del Drac, FEDAC Canet, FEDAC Yglesias i International School Maresme. 

Vegeu-ne completa la versió digital: 

Dibuixem Canet 4

Dibuixem Canet 4

Fitxer: DIBUIXEM_CANET_4_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 4.27 MB

 

 

^