ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Convocatòria oberta per al Premi Raimon Bonal 2024
Fins al 9 de maig
PUBLICAT Divendres, 26.04.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Raimon Bonal - premi fb

El Premi Raimon Bonal i de Falgàs és per a treballs de recerca relacionats amb Canet de Mar, elaborats per joves d'entre 16 i 19 anys.

Està dotat amb 740,74 euros i l'accèssit amb 300 euros.

Es poden presentar els treballs fins al dia 9 de maig al Registre de l'Ajuntament. 


El Premi Raimon Bonal i de Falgàs s'adreça a joves que tinguin entre 16 a 19 anys i hagin fet un treball de recerca sobre qualsevol àmbit de coneixement que tingui alguna relació o aplicació a Canet de Mar.

El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el dia 9 de maig de 2024, i s'ha de presentar al Registre de l'Ajuntament de Canet de Mar (telemàticament o presencialment).  
 
L'Àrea de Cultura, amb el suport de l'Arxiu Municipal, és qui convoca el Premi Raimon Bonal i de Falgàs. Ho fa des de l'any 2001 per tal de fomentar la investigació científica entre els joves en honor a la tasca educadora i investigadora del sociòleg Raimon Bonal, canetenc d'adopció. 
 
El Premi reconeix els treballs d’investigació fets per joves de 16 a 19 anys, sobre qualsevol àrea de coneixement i disciplina que tinguin relació o aplicació al nostre municipi.

L'any passat el Premi va ser per a la Martina Herranz Mir, pel seu treball "Coneixem la Keta", de temàtica circense. 
 
Des del seus inicis, s'han atorgat premis a més de 20 treballs de recerca de joves del municipi.  Us animem a participar-hi.  

Consulteu les bases 👇

Premi Raimon Bonal 2024 cartell
 
 

^